Thursday, March 20, 2008

Άγγελοι του Βέντερς..........



Το κάτωθι είναι η κατάθεση.....ψυχικής οδύνης φίλου ο οποίος προσπάθησε σήμερα το πρωί να μεταβεί απ' το σπίτι του στον Πειραιά, στην δουλειά του, κοντά στο Πεντάγωνο. Enjoy.......

"Σήμερα πρωί σηκώνεται να πάει ο Έλλην ο μ@λάκας στην δουλειά του. Πάει στον ηλεκτρικό και δεν βλέπει ψυχή. Την ψιλιάζεται την δουλειά, και σκέφτεται μπας και οι κερατάδες έχουν και σήμερα καμμιά απεργία. Κοιτάει δεξιά, κοιτάει αριστερά, τίποτε. Καμμιά ανακοίνωση, το ίδιο και στο σάιτ του ΗΣΑΠ που κοίταξε χθες το βράδυ, ο Έλληνας μ@λάκας, απουσιάζει οποιαδήποτε νύξη για απεργία σήμερα.

Μαζί μ'αυτόν και άλλοι της ίδιας συνομοταξίας, Έλληνες μ@λάκες, κοιτάνε και περιδιαβαίνουν τον σταθμό του Ηλεκτρικού, κάτω από τον βροχερό καιρό, σιωπηλοί και σκυθρωποί σαν τους αγγέλους στα "Φτερά του ερωτα", κάτι να έρθει, κάποιον να τους μιλήσει, κάποιον να τους δώσει μια λύση. Ξάφνου, εμφανίζεται κάποιος που πηγαίνει στο μηχανοστάσιο. Κάποιος ξεπεσμένος Έλληνας-μ@λάκας σαν ξεπεσμένος άγγελος του Βέντερς, τον ρωτάει : "Τί γίνεται ρε φίλε?", "ΑΠΕΡΓΙΑ σήμερα ως τις 5" η απάντηση! "Και πότε το αποφασίσατε ρε φίλε?", "αργά χθες" η απάντηση. "Το μετρό έχει ρε φίλε?", "Δεν ξέρω" η απάντηση. Και η αποφώνηση : "Τον Xριστό σας και την Παναγία σας ρε φίλε" (είπαμε, ο Έλλην-μ@λάκας-άγγελος του Βέντερς έχει επαφή με τα Θεία ιδίως τις πρωινές ώρες. Δεν παρεξηγούνται ούτε ο Χριστός ούτε η Παναγία, και σας ορκίζομαι ότι και αυτοί χριστοπαναγίες ρίχνουν όταν τσαντίζονται).

Μπουλουκηδόν οι Έλληνες μ@λάκες φεύγουν για κανά λεωφορείο μπας και φτάσουν κάπου. Παίρνουν το λεωφορείο της αγάπης και της χαράς, σε σχήμα φυσαρμόνικας, king size penis, και πάνε προς ΦΙΞ μπας και πάρουν το μετρό από 'κει ελπίζοντας ότι δεν θα απεργούν εκείνοι. Πάνε και στο ΦΙΞ και βρίσκουν τις πόρτες κατεβασμένες και εκεί. Καμμία ενημέρωση επίσης, καμμία ανακοίνωση. Και άλλοι άγγελοι του Βέντερς να κοιτάνε σαν χαμένοι, Έλληνες μ@λάκες και αυτοί, της μόνης κατηγορίας που δεν ξεσηκώνεται και απλά παρατηρεί σαν χαμένη...

Όλοι μαζί ψάχνουν την κίτρινη φυλή. Πληρώνουν από ένα 15ευρω μέσα από κίνηση για να φτάσουν στην δουλειά τους και να πάνε να βγάλουν το μεροκάματο γιατί ως άγγελοι δεν έχει πολύ ψωμί το επάγγελμα. Ως Έλλην μ@λάκας όμως έχει.

Έλληνες μ@λάκες, άνθρωποι του μόχθου, ξεπεσμένοι άγγελοι.

Αν δεν είχαμε ξεπέσει θα είχαμε τουλάχιστον φτερά, που όσο νά 'ναι, με τόσες απεργίες θα μας ήταν βολικά.

ΥΓ. Η ξαφνική απεργία ΗΣΑΠ, Μετρό σήμερα λήγει στις 5 το απόγευμα. Δεν ενημερώθηκε κανείς γιατί εξάλλου ήταν και η απεργία των δημοσιογράφων. Δεν υπήρχαν αφίσες και ανακοινώσεις στους σταθμούς, ούτε στα σάιτς τους χθες. Η απεργία αυτή βαφτίστηκε ως ΣΤΑΣΗ για να μην είναι παράνομη και καταχρηστική, γιατί αν ήταν απεργία έπρεπε να προηγηθεί ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του ΚΟΙΝΟΥ πριν απο την απεργία.

Χιλιάδες πολίτες ταλαιπωρήθηκαν και πλήρωσαν από την τσέπη τους την απεργία αυτή. Αλλά άξιζε τον κόπο. Η κυβέρνηση, ο Καραμανλής και η Πετραλιά, θορυβημένοι από αυτή την τρομακτική απεργία των ΗΣΑΠ-Μετρό, αποφάσισαν όχι μόνο να αποσύρουν το νομοσχέδιο αλλά να αυτομαστιγωθούν στην Πλατεία Συντάγματος.

ΡΕ ΑΝΤΕ ****ΘΕΙΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ!"

Το μόνο που μπορεί να σχολιάσω στο άνωθεν είναι το εξής : Συμπαράσταση στους αγώνες των απεργών!

No comments: