Thursday, March 13, 2008

ΔΕΗ Νο 3 : H επιστολή (Κίτρινος πράκτωρ εναντίον ΔΕΗ)....


Δεν άντεξα άλλο αγαπητοί φίλοι. Να ξυπνάς το πρωί και να είσαι με διακοπή ενώ δεν έχεις προλάβει να ειδοποιηθείς με κάποιον τρόπο, είναι επιεικώς απαράδεκτο, όπως επίσης απαράδεκτο είναι να σου πετάνε μια διακοπή βραδιάτικα και άλλη μία πάλι το επόμενο πρωί. Mια και δυό λοιπόν, σηκώνομαι κι αρχίζω τον αγώνα (η φωτό είναι απ' το peak της μάχης, στα αριστερά όπως φαίνεται είναι ο συνδικαΛΗΣΤΗΣ).....

"Αισχροί υπεύθυνοι αυτής της κατάπτυστης συμπεριφοράς προς το κοινό,

Η υποτιθέμενη ενημέρωση του κοινού τί ώρες γίνεται ρε αλήτες? Μέχρι χθες αργά το βράδυ είχατε
αναρτημένη την ανακοίνωση με τις διακοπές του απογεύματος Τετάρτης. Σήμερα, πριν καν προλάβουμε να διαπιστώσουμε τί ώρα θα μας κόψετε το ρεύμα, έγινε πάλι διακοπή στις 9 η ώρα και το ρεύμα ήρθε μόλις πριν λίγο, στις 10:35, πολύ αργότερα από τη μία ώρα που λέγατε ότι θα κρατήσει. Το ίδιο άλλωστε έγινε και χθες όταν το 20:00-21:00 έγινε 20:05-21:50. Είναι που θα γίνονταν μονόωρες οι διακοπές. Ξερω.....έχετε τον αστερίσκο με το "ενδεικτικό" και καθαρίσατε φασιστοειδή του αισχίστου είδους. Και φυσικά, στα τηλέφωνα δεν απαντάει κανείς για να τ' ακούσετε όπως σας αξίζει διότι έχετε απεργία.

Όσοι ευθύνεστε για την κατάσταση αυτή είστε ανεκδιήγητα και ανάλγητα σκουλήκια και να το βρείτε απ' το Θεό. Με προβλήματα υγείας,
με γέρους ανθρώπους που δε μπορούν να μετακινηθούν εύκολα, με μωρά παιδιά, και αναγκαζόμαστε να ανεβοκατεβαίνουμε
ορόφους διότι δεν γνωρίζουμε επακριβώς πότε θα κάνουν οι συνδικαΛΗΣΤΕΣ του κερατά παύση, συσκότιση λες και είμαστε
σε πόλεμο ή δικτατορία.

Θέλετε και κατανόηση από πλευράς του κοινού για τον....."δίκαιο" αγώνα σας? Μάχεστε -και καλά- για το ασφαλιστικό? . Ποιόν δουλεύετε ρε κοπρόσκυλα? Εσείς πότε δεήσατε να συμπαρασταθείτε στους ταλαίπωρους του ιδιωτικού τομέα? Πότε δεήσατε να λάβετε υπ' όψιν σας κάτι άλλο εκτός απ' την άθλια συντεχνία σας? Πότε δεήσατε να λάβετε υπ' όψιν σας το κοινό και να το σεβαστείτε κρετίνοι? Να πάτε στον αγύριστο απατεώνες που θέλετε και κατανόηση και ενοχλείστε που θα σας κάνουν κάποιοι ταλαίπωροι αγωγές.

Ελπίζω το συντομότερο να είστε όλοι στο ταμείο ανεργίας. Ελπίζω επίσης να σας βασανίσουν κι εσάς κάποιοι όπως βασανίζετε εσείς εμάς.

Μετά βδελυγμίας για τη ΣταμουλοΚολλαδοφάρα σας που καταδυναστεύει τη χώρα εδώ και δεκαετίες,



ΥΓ1
Αντιγράφω από δελτίο τύπου της ΔΕΗ της 05/03/08 : "Κατά τις νυκτερινές ώρες ετέθη υπό τον έλεγχο των απεργών η διαθεσιμότητα των Υδροηλεκτρικών Σταθμών του Αχελώου συνολικής ισχύος 850 MW." Τσιφλίκι του παππού σας που καταπατήθηκε και πήγατε να το πάρετε πίσω ήταν ο υποσταθμός ρε αλήτες υπάλληλοι ΜΑΣ?

ΥΓ2
Οι λογαριασμοί θα μας έρθουν κανονικά, έτσι αλήτες χουντοφασιστοσυνδικαΛΗΣΤΕΣ? Ή μήπως θα μας αφαιρέσετε τις ώρες που βιάζατε την αξιοπρέπεια μας?"

No comments: