Friday, January 23, 2009

Tραγικό δυστύχημα στη Λιοσίων...

Επέλεξα συνειδητά να μείνω λίγο μακριά απ' τα γεγονότα που ταλάνισαν την κοινωνία μας τους τελευταίους μήνες, θα τοποθετηθώ όμως λίαν συντόμως.

Σήμερα, θα ήθελα να αναφερθώ στο κάτωθι συμβάν, η τραγικότητα του οποίου για τον άδικο χαμό δύο ζωών, παρ' όλο που περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο, δεν παύει να σε βγάζει απ' τα ρούχα σου για το ανύπαρκτο κράτος και τους γελοίους και επικίνδυνους πολίτες/κάφρους που το συνιστούν.

"Τραγικό θάνατο βρήκαν το πρωί της Παρασκευής ένα πεντάχρονο κοριτσάκι και η γιαγιά του στην οδό Λιοσίων, κοντά στην πλατεία Αττικής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής απο την τροχαία, η γυναίκα πήγαινε την εγγονούλα της στο παιδικό σταθμό και βάδιζαν στο πεζοδρόμιο, όπου όμως ήταν παρκαρισμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, γι' αυτό υποχρεώθηκαν να κατέβουν στον δρόμο.Την ώρα εκείνη ένα μικρό φορτηγό κατασκευαστικής εταιρίας που μετέφερε πίσσα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έκανε έναν ελιγμό και παρέσυρε γιαγιά και εγγονή, τις οποίες πίεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ακαριαίο θάνατο βρήκε η γυναίκα ενώ μετά τη διακομιδή του στο νοσκοκομείο Παίδων υπέκυψε στα τραυματά του το εγγόνι της, ηλικίας πέντε ετών.

Το φορτηγάκι συνέχισε την τρελή πορεία του, προσέκρουσε σε ένα άλλο σταθμευμένο όχημα που μετά τη σύγκρουση έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού, την οποία έριξε, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε άλλα αυτοκίνητα.Την πορεία του φορτηγού ανέκοψε ένα προπορευόμενο και γεμάτο κόσμο λεωφορείο του ΟΑΣΑ πάνω στο οποίο προσέκρουσε.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, ενώ δικογραφία για την υπόθεση σχηματίζεται απο την Τροχαία Αθηνών."


Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τί περίπου συνέβη. Ο συνήθης καφροελληνάρας αλήτης θα είχε παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο, καθιστώντας αδύνατη την κίνηση των πεζών. Ο πραγματικός κύριος υπαίτιος, αυτός δλδ ο αλήτης δολοφόνος, γιατί δεν συνελήφθη πάραυτα μαζί με τον οδηγό του φορτηγού?

Θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον τα όποια νέα βγουν στη φόρα αν και πραγματικά δε νομίζω να ασχοληθεί κανείς ιδιαίτερα.

Λυπάμαι πραγματικά για το γεγονός ότι τα είχα πει και τα είχα πει και αρμοδίως, σε επιστολή μου στην Τροχαία Πειραιά. Δυστυχώς, αγρόν αγοράζουν όλοι οι κυβερνώντες και οι ηγεσίες των σωμάτων ασφαλείας. Δημόσιοι Υπάλληλοι όλοι τους! Αγρόν αγοράζουν επίσης όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας που γράφουν στα απόκρυφα τους κάθε έννοια νομιμότητας, ενώ παράλληλα αδιαφορούν πλήρως για την ευζωία του πλησίον τους.

Αλήθεια, ποιός από εμάς δεν έχει προβεί σε ανάλογη ενέργεια, να κατέβει δλδ απ' το πεζοδρόμιο? Και ποιός άραγε έχει φροντίσει να κοιτάξει εάν το Χ όχημα που έρχεται πίσω του δεν έχει κάνει απότομη στραβοτιμονιά? Κρίμα, κρίμα πραγματικά!

Εύχομαι ο βλάκας αυτός, το ηλίθιο αυτό απόβρασμα που με τη βλακεία του στέρησε από δύο ζωές το μέλλον τους, να τιμωρηθεί παραδειγματικά μπας και βάλουν μυαλό κι όλοι οι υπόλοιποι κάφροι της συνομοταξίας του.

No comments: